https://www.savjetovaliste-lanterna.hr/wp-content/uploads/2021/06/img-floater-3.png

Novosti i aktivnosti

Zajedno smo jačiFokus grupa Teorija izbora

15.06.2022.

Još jedan ciklus 𝙁𝙤𝙠𝙪𝙨 𝙜𝙧𝙪𝙥𝙖 𝙏𝙚𝙤𝙧𝙞𝙟𝙚 𝙞𝙯𝙗𝙤𝙧𝙖 je iza nas. Edukativne radionice za rad na sebi uz nova uvjerenja 𝙏𝙚𝙤𝙧𝙞𝙟𝙚 𝙞𝙯𝙗𝙤𝙧𝙖 pružaju nam jedan optimističniji pogled na život, gdje sebe počinjemo promatrati kao slobodna i odgovorna bića koja u svakom trenutku svog života imaju izbor od svoga života učiniti sve ono što sami želimo.
Živite li život vjerujući da upravljate svojim životom ili vjerujete da vas životne okolnosti i drugi ljudi ometaju u tom nastojanju? Ponašate li se kako želite i s time ste zadovoljni ili ste često ljuti na sebe i druge jer se ti drugi ne ponašaju onako kako biste vi željeli?
Ukoliko je odgovor na ovo pitanje potvrdan, na duže staze vam to može stvoriti ogromnu frustraciju i nezadovoljstvo….a što u konačnici može narušiti i Vaše zdravlje. Ne ignorirajte niti najmanja nezadovoljstva i nesretnosti, poradite na tome, pridružite nam se na jesen u novom ciklusu Fokus grupa. Iznenadit ćete se kako život može biti ugodniji i ljepši kada osvijestimo da je odgovornost za naš život u našim rukama i kada počnemo živjeti u skladu s tim.
Fokus grupe su dio projekta 𝙕𝙖𝙟𝙚𝙙𝙣𝙤 𝙨𝙢𝙤 𝙟𝙖𝙘̌𝙞, podržan od 𝙈𝙞𝙣𝙞𝙨𝙩𝙖𝙧𝙨𝙩𝙫𝙖 𝙯𝙙𝙧𝙖𝙫𝙨𝙩𝙫𝙖