Novosti i aktivnosti

Zajedno smo jačiFokus grupa Teorija izbora

15.06.2022.

Još jedan ciklus Fokus grupa Teorije izbora je iza nas. Edukativne radionice za rad na sebi uz nova uvjerenja Teorija izbora pružaju nam jedan optimističniji pogled na život, gdje sebe počinjemo promatrati kao slobodna i odgovorna bića koja u svakom trenutku svog života imaju izbor od svoga života učiniti sve ono što sami želimo.
Živite li život vjerujući da upravljate svojim životom ili vjerujete da vas životne okolnosti i drugi ljudi ometaju u tom nastojanju? Ponašate li se kako želite i s time ste zadovoljni ili ste često ljuti na sebe i druge jer se ti drugi ne ponašaju onako kako biste vi željeli?
Ukoliko je odgovor na ovo pitanje potvrdan, na duže staze vam to može stvoriti ogromnu frustraciju i nezadovoljstvo….a što u konačnici može narušiti i Vaše zdravlje. Ne ignorirajte niti najmanja nezadovoljstva i nesretnosti, poradite na tome, pridružite nam se na jesen u novom ciklusu Fokus grupa. Iznenadit ćete se kako život može biti ugodniji i ljepši kada osvijestimo da je odgovornost za naš život u našim rukama i kada počnemo živjeti u skladu s tim.
Fokus grupe su dio projekta Zajedno smo jači, podržan od Ministarstva zdravstva.