HomeBlog

Credibly reintermediate backend ideas for cross-platform models. Continually reintermediate integrated processes through technically sound intellectual capital.
Kako boje utječu na nas i naše osjećaje?

Jeste li znali da boje mogu utjecati na vaše emocije i stanje uma? Primjećujete li ikada da vas neki prikazi posebno iritiraju? Ili da određene fotografije ili umjetnička djela posebno opuštajući i umirujući? Pa, postoji velika vjerojatnost da boje na tim prikazima igraju ulogu na vaše emocionalno stanje.

In Memoriam

InfoIn Memoriam

22.11.2023.

Draga Sanja, Teško je bez tebe, ali lakše uz sve ono što si ostavila za sobom. Nisi se bojala živjeti, nisi se bojala maštati, sanjati i nisi se bojala pokušavati to pretočiti u stvarnost.

Radionice prevencije nasilja u sportu

Naša pedagoginja Ljubica Borić je do sada provela šest radionica o prevenciji nasilja u sportu u OŠ Tučepi, Baška Voda te OŠ S. Ivičevića. Uvijek aktualan problem koji zahtjeva informiranje i senzibiliziranje djece o štetnosti svih oblika nasilja što je ranije moguće. Sretni smo da smo dio projekta Popularizacija amaterskog sporta kroz osnovne škole, Promocija...

Radionica izrade maski

Maske su prisutne kroz povijest u različitim oblicima i kontekstima, a mi smo se zamaskirali, kažu djeca u "mumije". Zabavno je da su i mame pristale na maskiranje...i dalje tražimo odgovor na pitanje kako se vidimo, tko se krije iza maske... Lanternin program Pomozimo im da si sami pomognu se provodi s ciljem stvaranja poticajnih uvjeta kroz kreativne aktivnosti za zdravo i sigurno odrastanje djece.

VII. godišnja nagrada volonterima “Sanja Puharić”

U Gradskoj vijećnici u 11 sati, Savjetovalište Lanterna je upriličilo 7. godišnju nagradu volonterima "Sanja Puharić" uz podršku Grada Makarske. Dodjela je prošla u iznimno svečanom ozračju gdje su okupljene pozdravili dogradonačelnica Grada Makarske Antonia Radić Brkan, dopredsjednica Savjetovališta Lanterna Snježana Glučina, voditeljica programa Razvijaj se, volontiraj! Patricija Batinović i koordinator volontera Tanja Visković.